Interne salgsmedarbejdere søges

Hos Salgsbooster.dk oplever vi i øjeblikket en voldsom stigning i antallet af opgaver, og vi mangler i den forbindelse flere gode kollegaer, der hjælper os med at følge med efterspørgelsen.

Hos Salgsbooster.dk oplever vi i øjeblikket en voldsom stigning i antallet af opgaver, og vi mangler i den forbindelse flere gode kollegaer, der hjælper os med at følge med efterspørgslen.


Vi beskæftiger os blandt andet med relations skabende outbound salg, for nogle af markedets stærkeste brands B2B og vi har travlt. Du kommer til at arbejde i et stort og rummeligt fælles miljø i Koldings nye iværksætterhus, FirstHub, som ligger centralt nær centrum. Her får du 400m2 moderne kontorfaciliteter, hvor der er højt til loftet både i den ene og den anden forstand.


Vi søger interne sælgere til mødebooking i vores outbound salgsafdeling. Jobbet består primært i at aftale møder / sælge medlemskaber / promovere egne produkter m.m. for vore kunder.


Du kan forvente!

  • At du bliver en del af et stærkt og stabilt team
  • At møde Teamwork og et godt sammenhold
  • At du selv er med til at tilrettelægge arbejdsdagen
  • At dine arbejdstimer kan være fleksible alt efter dine muligheder
  • At arbejdet kan udføres med hensyn til din kalender (kun hverdage)
  • At du får en god fast grundløn kombineret med en attraktiv bonusordning
  • At du kommer til at sidde i Koldings fedeste kontor fællesskab


Har du har erfaring fra en lignende stilling, eller erfaring med salg, vil det være en fordel. Men det er ikke et krav. Vi skal nok sørge for, at du bliver klædt godt på til jobbet.


Tøv ikke - send din ansøgning i dag til lt@salgsbooster.dk


Skulle du have eventuelle spørgsmål til jobbet, så kontakt Lars Thomasen på tlf.: 60132868 eller på mail lt@salgsbooster.dk.


Alle henvendelser behandles fortroligt.

unsplash