Skal vi overtage salget af dit produkt / agentur

Kan du kende et af følgende udsagn?

  • I har produkter som er kørt lidt fast salgsmæssig.
  • I har svært ved at træge igennem til kunderne.
  • I har ønsket om at outsource jeres salg.
  • I har svært ved at tiltrække de rigtige medarbejdere.
  • I har mere lyst til at arbjde med produktet end salget.


Så lad os overtage salget af jeres produkter - fast pris / provision efter succes eller .... lad os tage en snak omkring mulighederne!


Du har et produkt, hvor du har svært ved at komme igennem til kunderne - måske mest forbi interessen mest ligger i udviklingen og ikke i salget. Vi kan overtage salget af dit produkt og du bliver hurtigt synligt på markedet og kan bruge tiden på andet der kan fremme produktet yderligere.

Eksempel 1

Eksempel 2

Du har en produkt pakke som ikke passer helt ind til din kerne forretning? Lad os overtage hele pakken og vi vil sammen med vores sælgere sikre at du får afsat dine produkter til de rigtige kunder. Derved kan du holde din fokus på kerne produkterne til gavn for medarbejdere og virksomhedens startegi.

Eksempel 3

Du er en del af en udenlandsk virksomhed, som forhandler andre produkter end dem du har på dit marked i Danmark. Lad os overtage de produkter. Det kan gøres med en fast pris aftale eller med betaling efter resultater - det kan ikke være nemmere for dig! Vi lægger sammen planen og målsætningen og vi tager over derfra!